Advocats

JOSEP MARIA POU i SOLER

ADVOCAT. FUNDADOR DE POU AVOCATS

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (promoció 1978 – 1982)

Josep Maria Pou va fundar la Firma Pou Advocats l’any 1983, essent avui el seu soci director. Especialitzat en dret civil i mercantil, té més de 30 anys d’experiència en dret de la construcció, urbanisme, govern corporatiu, family office, i dret penal econòmic.

Combina l’exercici de la professió amb els següents càrrecs:

Professor col·laborador del màster de Project Managers del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona.

Professor col·laborador del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona en els cursos de Normativa Immobiliària.

Professor associat de Dret de la construcció de la Universitat Politècnica de Catalunya durant els anys 1987 a 1992.

JOAN SOLDEVILA I FREIXA

ADVOCAT

Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (promoció 1985 – 1990)

Joan Soldevila es va incorporar a la firma l’any 1992 i ha exercit com advocat processalista durant més de 25 anys, centrant la seva pràctica en la resolució de disputes civils i mercantils relacionades amb el dret de família, dret de danys, i dret societari.

Igualment, combina l’exercici de l’advocacia amb el càrrec de professor associat de Dret mercantil a la Universitat de Girona (2000-2013), amb exercici docent en matèria de dret de marques i patents, concursal, societari, i de la competència.

JORDI VALLS I CARANDELL

ADVOCAT

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (promoció 1985 – 1990)

Jordi Valls es va incorporar a la firma l’any 1995, dedicant-se durant més de 20 anys a les branques del dret processal; laboral (seguretat en el treball, successions d’empresa, indemnitzacions, etc.); administratiu (sancions, reclamacions patrimonials, i recàrrecs, entre altres); i matrimonial.

Així mateix, té una llarga experiència en la defensa i assessorament de clubs esportius, i de comunitats de propietaris.